По всем вопросам сюда: https://vk.com/johan8888

Переклад пенсії до Бразилії. Постійне віза

| Категорія: Імміграція до Бразилії

Пoлучeніe пoстoяннoй візи в Брaзілію вoзмoжнo в случae:

* возз'єднання сім'ї (вoссoeдінeніe з члeнoм сeмьі, імeющім брaзільскoe грaждaнствo або інoстрaнцeм, імeющім пoстoяннoe мeстo жітeльствa в Брaзіліі; имeют прaвo oбрaщaться зa пoлучeниeм дaннoй визы: чоловік, батьки, дітей, нe дoстигшиe 21 гoдa, a тaкжe oсирoтeвшиe рoдныe брaтья и онуки, нe дoстигшиe 18 політ);

* при пeрeвoдe пeнсии в Брaзилию:

* oсущeствлeниe инвeстиций в экoнoмику Брaзилии Вoссoeдинeниe сeмьи

Дoкумeнт, нeoбxoдимыe для получения постоянной визы до Бразилії:

А) документація, надаються викликають особою:

* копія посвідчення особи або еквівалентного йому документа;

* заяву про те, що зухвала особа бере на себе відповідальність за яке викликається особа, завірене у нотаріуса на території Бразилії. Якщо викликає особа перебуває за кордоном, заява має бути завірене консульською установою.

Б) документація, надаються викликається особою:

* свідоцтво про шлюб або свідоцтво про народження;

* копія всіх сторінок паспорта;

* довідка про несудимість (для осіб, підлягають кримінальній відповідальності згідно з місцевим законодавством) терміном не більше 90 днів;

* довідка про місце проживання, підтверджуюча номери у межах консульської юрисдикції.

Переклад пенсії до Бразилії

Документи, необхідні для отримання постійної візи:* завірені копії проїзних документів;
* свідоцтво про народження чи шлюб, підтверджує ступінь споріднення;

* довідка про несудимість (для осіб, підлягають кримінальній відповідальності згідно з місцевим законодавством);

* довідка про місце проживання в межах консульської юрисдикції;

* довідка з організації, несучої відповідальність за виплату коштів, із зазначенням щомісячно виплачуваної суми та її еквівалента в доларах США;

* довідка з банку в тому, що кошти можуть бути переведені до Бразилії;

* довідка про вихід на пенсію, видана державним органом соціального защіти.Учение, інвестори, керівники підприємств та інші особи
Викладачі, дослідники або вчені; директори або керівники релігійних організацій або організацій, мають соціальну спрямованість; адміністратори, керівники, директори або інші представники керівної ланки комерційних підприємств; інвестори, адміністратори або директори підприємств, знаходяться в зоні обробки безмитного сировини на експорт, а також іноземні інвестори, є фізичними особами, подають заяву на отримання постійної візи в Головне імміграційне управління Міністерства праці та зайнятості Бразилії самостійно або заяву на отримання ним постійної візи подається запрошуючої організацією.

Збори і мита:

Існують три види тарифів на отримання візи.* стягується збір за постійну: 8 000,00 Br

* збір з довіреної особи: незалежно від громадянства, додатковий збір у розмірі 400,00 рублів за оформлення візи у паспортах, подання не власником паспорта або безпосереднім членом його сім'ї;

* збір за оформлення візи на принципах взаємності: за розгляд заяв на отримання візи за паспортами громадян тих країн, які стягують аналогічні збори за розгляд заяв на отримання візи від бразильських громадян.

На сьогоднішній день сума інвестицій збільшена до 150000 реалів. Це приблизно дорівнює 70000 доларів США. Якщо повернеться курс сильного реала 2008 року, тобто близько 1,6 реала за 1 Долар, сума інвестицій збільшиться до понад 90000 USD.

Перший документ про ПМП видається на 3 року. Через 3 року потрібно подавати документи, що компанія функціонує.



Коментарі закриті