По всем вопросам сюда: https://vk.com/johan8888

Вид на проживання в Угорщині, ВНЖ і ПМЖ

| Категорія: Імміграція в Угорщину

Тип Н.А. zhitelystvo в Vengrii, ВНЖ і ПМЖ, тaк нaібoлee рaспрoстрaнeннимі вaріaнтaмі пoлучeнія відa нa жітeльствo Вeнгріі счітaются слeдующиe:

— рeгістрaція кoмпaния типa OOO;

— рeгістрaція прeдприятия типa індівідуaльнoгo чaстнoгo прeдпрінімaтeля (ИЧП);

— зaчіслeніe нa курси вeнгeрскoгo язикa в Вeнгріі (вoзрaстныx oгрaничeний в этoм случae прaктичeски нe сущeствуeт, пoсeщeниe курсoв и иx oплaтa oсущeствляются пo индивидуaльнoй сxeмe).

Коментувати: в пeрвыx двуx вaриaнтax учрeдитeли, прeтeндующиe нa пoлучeниe ВНЖ в Вeнгрии, дoлжны зaнимaть дирeктoрскиe дoлжнoсти.

Сeмья дирeктoрa (зa исключeниeм дeтeй стaршe 18 політ) отримує дозвіл на проживання автоматично. Діти старше вказаного віку або інші родичі, охочі отримати вид на проживання, теж повинні займати директорські должності.После отримання виду на проживання можна проживати як в Росії чи в Україні, так і в Угорщині. В останньому випадку для продовження ВНЖ по закінченню річного терміну його дії вже не потрібно в обов'язковому порядку виїжджати з угорською терріторіі.Повторное продовження посвідки на проживання може бути здійснено на один- два роки: залежно від запиту і наявності в Угорщині власного або орендованого житла на відповідний термін.

Так же вы можете путешествовать много если умеете красиво танцевать. Ведь танцовщиц ценят везде и всегда. В любом случае это профессия которая поможет вам самовыражаться. Один мой друг побывал уже во всех странах Европы с танцевальными турами, но в Венгрии ему понравилось больше всего. На сьогоднішній день, если у вас сесть такие намерения, то это тот вид танца, с которого есть смысл начинать свою танцевальную карьеру. Уроки вам обязательно понравятся, и вы захотите еще больше танцевать потом и обучаться...

Особи, легального прожили в Угорщині понад три роки, мають право на отримання постійного виду на проживання (ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ).

Знання угорської мови не є умовою надання ПМЖ. Легального шляху для більш швидкого отримання постійного виду на проживання (за винятком шлюбу або возз'єднання сім'ї) не існує. Оформлення дозволу на проживання є платним; крім оплати потрібно придбати марки державного мита на кожного оформлюваного. Всі особи, які отримують вид на проживання (включаючи малолітніх дітей), повинні при цьому бути особисто присутнім у компетентному органі.

Отримати дозвіл на постійне проживання (ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ) в Угорщині може іноземець, який:1. з моменту в'їзду в Угорщину безперервно знаходиться на її території на законних підставах не менше трьох років. (безперервність знаходження на території країни не порушується у разі виїзду за її межі на строк не більше 45 днів щорічно.)

2. забезпечений житлом і заробітком в Угорщині;3. не має судимості на момент обробки заяви, проти нього не ведуться справи в угорському суде.Освобожденіе від трирічного перебування на території ВР може отримати іноземець, бажаючий оформити постійне проживання в країні, якщо він:-просить про це як член сім'ї для возз'єднання сім'ї. У даному випадку членами сім'ї вважаються чоловік, дружина, малолітня дитина; батько, перебуває на утриманні дорослої дитини, проживає разом з ним і ведучий з ним спільне домашнє господарство; дідусь, бабуся чи повнолітня дитина;- був раніше угорським громадянином, але громадянство припинилося, або має документоване спорідненість по висхідній лінії з угорським гражданіном.Помімо цього, у разі возз'єднання сім'ї звільнення може бути надано:

— члену сім'ї угорського громадянина;- члену сім'ї іммігрував до ВР іноземця (якщо останній має угорський паспорт)

— члену сім'ї біженця, чий статус офіційно визнаний в Угорщині.

В окремих випадках можуть знадобитися і інші дані, які можуть міститися в різних документах.

Сумарні витрати на оформлення виду на проживання та реєстрацію компанії зазвичай не перевищують 10.000 доларів США. При продовженні дозволу на проживання потрібно представити довідку, підтверджуючу, що щорічний дохід директора фірми і його сім'ї становить не менше 2.400 USD, та документ, свідчить про те, що зареєстрована в Угорщині фірма дійсно функціонує і приносить реальний дохід її власникам.

Втім, формальну відповідність останньому умові, як правило, не є серйозною перешкодою для продовження посвідки на проживання, адже угорське законодавство передбачає можливість цілком «цивілізованого» відходу від оподаткування за рахунок реєстрації офшорних компаній. Тому багато з тих, хто вирішує заснувати в Угорщині власну фірму, використовують можливість ведення бізнесу в зоні пільгового оподаткування. Тим більше, що в Угорщині, на відміну від інших класичних зон пільгового оподаткування, фірми, мають офшорний статус і не мають такого, зовні нічим не різняться. Це робить країну ще привабливіше для тих, хто має намір тут не тільки проживати, але і працювати.

УВАГА! Для оформлення ПМП в перерахованих вище випадках потрібні ті ж документи, що і для отримання довгострокової візи для возз'єднання сім'ї, і спеціальна анкета-заява. Усі свідчення в обов'язковому порядку повинні бути перекладені на угорську мову та нотаріально засвідчені!



Коментарі закриті